onsdag 6 januari 2010

So far so good

Sälen, sälen. Med blodsmak i mun. Världens godaste trerätters-varmrätt. Fjällturer och slalombackar. Snö och väderbitna kinder. Alfapetord värda sin vikt i guld och fina klappar.

Gossen och Sofia bjöd på fantastiskt god nyårsmat. Kräftbakelser, lammfilé, skagenröror, rosmarinsky, ostar, portvin, crème brulée och Sofias stålfarmors plockade hjortron. Vi svirade ut till Skansen där vi undrade vad Malmsjö gjorde. Blev bländade av fyrverkerier och knappt hann säga gott nytt innan vi sjöng ja-må-hon-leva och skålade i champagne.

På nyårsdagen tog vi en halvdan sovmorgon. Kollade på Bullerbyn och wokade. På eftermiddagen blev vi bjudna på sju sorters kakor och födelsedagstårta hos C&S. Trots detta införskaffades godis och biobiljetter och vi satt bänkade tills dess att pappa knöt kontakter på söderhak.

Det blev lördag och vi sprang runt i second-hand butiker. Efter lunch åkte vi vidare till moderna och jag tittade för tredje gången på Dali-utställningen. På kvällen drack vi Shang och åt fantastiskt gott på Koh Phangan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar