söndag 22 november 2009

Tjottaheiti

Har varit lite loj ett tag. Men nu ser jag framemot en bra vecka! Helgen blev stilla, de planer jag hade ändrades. Det blev kurslitteratur, tacos, film, träning och ruskväder istället. Är fruktansvärt sugen på att baka pepparkakor och annat julgott. Men, hur det blir med den saken, det får vi se. Istället har jag syndat och köpt två julklappar till. Hårda paket. Skrivit julkort och följt amaryllisens blomning.
Det är sista skolveckan på kursen innan ännu en hemtenta. Och den skall spenderas på följande vis. Måndag, imorgon, blir det beyond retro och bio. Tisdag är jag helledig, hoppas på gott humör, träning och julbak. Oddsen är dock goda för att dessa planer ersätts med läsning. Eventuellt en onsdagsöl med klassen dagen därpå. Torsdag mera läsning plus att det är dags att rusta upp hemmet..
För på fredag kommer Martina & Ellen hit och spenderar helgen. För på söndag ska vi och titta (heja) på Agnes som rider i Globen. Det blir fab.
Martina har dessutom hittat en lapp vi skrev när vi var små där vi har satt våra underskrifter på att vi är systrar. Den har hon lovat att ta med.
Lite mera pepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar