lördag 13 december 2008

Återföreningsfest


Den 22 november var det återföreningsfest för förra årets studenter. Där halkade jag in och partajade med Ani. Sjöng Aqua och förlustade oss som på den gamla goda tiden. Lite ensligt i Sunne utan Ani. Det är tur att vi roar oss genom fishy-spel och forum. Några godbitar från återföreningsfesten ses ovan. Tjipp.

2 kommentarer:

  1. Jag säger detsamma, det är ensligt utan sani och stefan holm vid min sida. Just nu har vill jag sitta på winer och skratta så jag får magknip eller kanske ännu bättre.. vara full like en kastrull på en beach med ett K U L-tält! Eller något sådant. Packad i en säng såhär på småtimmarna gör inte dagen kan jag lova! Men nuru blir det Sagan om ringen och dregel över Aragorn (..rider, TNT i sadeln..) Hörs imorn! PÖSS HEJ! (HAHA! en till partens, alla långa ord som dregel och partens måste jag skriva minst två gånger gör att det ska bli rätt) ((Jäger + Redbull + Ani = Full like en kastrull!)) (((trot du jag kan skriva in rätt såndär kod då? Nej. sjävklart inte!))) HAHAHHA! jag borde egentligen skriva ett mail till dig, eller ringa. Men du svarar inte. Här får du dagens längsta kommentar till en blogg, jag tror du vann!

    SvaraRadera
  2. HAHAHA! Bästa kommentaren :D Jag kollade telefonen då & då, men missade att jag hade på ljudlös. SMART sani. Sen när jag skulle lägga mig såg jag att du hade ringt. Men jag slocknade :(( Hoppas att kvällen var fin ändå. Hoppas att du kommer hem snart du långaordstavande-mästare. Jäger & redbull låter ju inte helt dumt må jag säga :D det är jag sugen på! Hoppades på att det skulle finnas i Venezuela. Men de hade bara red bull. Så jag drack cuba libre istället, då hade jag också problem med att stava. Jag fortsatte att prata engelska med de som kunde svenska på slutet :D säger väl allt. Hoppas det var kul igår :D ses snart!

    SvaraRadera