torsdag 15 januari 2009

Se upp i backen, tre skott i nacken!

Kim och jag begav oss mot Ängen. Spetsade in oss på våfflor och full fart i pulkabacken. Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi åkte för det första fel, en utav skyltarna var skev och pekade rakt fram. Inte alls åt vänster. Därför svängde vi inte alls. Nåja, ingen skada skedd. Vi vände om, undrade om det verkligen var såhär långt dit. Jodå, äntligen framme.
Pulkabacken var grön. Inte en endaste snöfläck hade de att erbjuda. Och stugan var stängd den här veckan, så det blev inga våfflor heller. Vi åkte fel på vägen hem, igen, men kom tillslut rätt och åkte till Finnfallet. Där var allt stängt, inget fika att erbjuda oss där heller med andra ord. Men vi fick några fina åk i en av de små backarna. Gick som smort, blank-is. Desto ondare att slå sig på, men det var det värt. En stor jäkla kabel i mitten av backen störde vårt fokus och när vi i ett åk drog med den en bra bit kände vi att, ne-ej. Vi drar vidare.
Mat på Sibylla, standard. Vidare hem till mig på en kopp kaffe. Kollade bio, fanns bara dåliga tider. Kims kompis som kan tänkas ha filmen svarar inte, nåja. Här står vi nu. Får se vad det blir. Kan bli precis vad som helst. Trots några misslyckanden var det en riktigt lyckad dag!

2 kommentarer:

  1. Villken film var det ni ville se på bio?

    SvaraRadera
  2. Vi hade iallafall tur med vädret 2. (Haha)

    SvaraRadera